top of page

Avantatges de les esquiades escolars

Segurament els avantages de les sortides d'esquí escolars (o esquiades) són moltes, però si n'haguéssim de selccionar 5. Les resumiriem així:


1. Desenvolupament d’habits saludables: Les esquiades promouen l'activitat física i la vida saludable entre els alumnes. Aprendran noves habilitats esportives, milloraran la seva coordinació i fortalesa muscular, i desenvoluparan una comprensió de la importància de cuidar del seu cos.


2. Treball en equip i cooperación: Les activitats d'esquí requereixen comunicació i col·laboració constants. Els alumnes hauran de treballar junts per superar reptes, prenent decisions conjuntes i aprenent a confiar en les seves capacitats i en les dels altres.


3. Confiança i superació personal: aprendre a esquiar pot ser un desafiament inicial per a molts alumnes. En superar aquesta barrera, desenvoluparan un sentiment de confiança en si mateixos i una actitud positiva envers la resolució de desafiaments.


4. Coneixement cultural: Les esquiades poden oferir als alumnes la possibilitat d'explorar noves destinacions i cultures esportives. Aprendran sobre el patrimoni local, les tradicions i passisatges diferents, enriquint la seva comprensió del món que els envolta.


5. Aprenentatge i respecte a la natura: La meteorologia, el clima i el canvi climàtic tenen uns efectes molt importants i evidents en les activitats hivernals. Les sortides a la neu són una excel·lent oportunitat per poder explicar i viure de primera mà aquest efectes, i promoure els valors del respecte a la natura.


Què en penseu?


16 views0 comments
bottom of page