top of page

Exemples de sortides a la neu, encara us ho esteu pensant?

Updated: Sep 1, 2023

L’esquí alpí escolar ofereix als estudiants una emocionant oportunitat d'aprendre a dominar les pistes de neu mentre desenvolupen habilitats físiques i socials en un entorn únic d'aprenentatge pràctic. Aquesta experiència combina l'adrenalina de l'esport amb els avantatges educatius que afavoreixen la confiança i el treball en equip.

L'esquí nòrdic o de fons escolar ofereix als alumnes una manera enriquidora de connectar-se amb la natura mentre practiquen una forma saludable d'exercici. A través de l'esforç i la perseverança en les pistes, aprenen valuosos lliçons sobre la resistència i el respecte per l'entorn natural.

Les sortides escolars amb raquetes de neu proporcionen als alumnes una oportunitat única de descobrir els paisatges nevats amb una activitat divertida i a la vegada educativa. Aprendran a adaptar-se a les condicions hivernals mentre exploren la natura i desenvolupen un profund respecte per l'entorn natural.

Els tallers de construcció d'iglús per a escoles ofereixen als estudiants una experiència pràctica que combina l'aprenentatge sobre l'arquitectura de neu amb la creativitat i la col·laboració en equip. Aquesta activitat no només fomenta la comprensió de les habilitats de supervivència en climes freds, sinó que també reforça els llaços entre els estudiants en un entorn únic.

Sortides hiverns per a cicles formatius. Per aquests cursos es poden realitzar tot tipus d’activitats adaptades a les necessitats pedagògiques de cada centre: classes d’esquí alpí o nòrdic, tallers de supervivència, coneixement cultural dels esports hivernals, tallers i formacions en meteorologia, allaus, etc.

La Cerdanya és una comarca excel·lent per dur a terme una descoberta integral dels esports d’hivern, ja que a part de tot el món outdoor, també ens permet realitzar patinatge sobre de gel al Palau d’esports de Puigcerdà.

Sí la Cerdanya té un altre punt positiu es que totes les activitats d’hivern es poden combinar amb altres esports o descobertes culturals: pobles i economia de muntanya, el romànic, primers pobles ibers, línia Pirineus i segona guerra mundial, banys termals, escalada, curses d’orientació, iniciació a l’espeleologia o equitació i un llarg etcètera més.


42 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page