top of page

Coses a tenir en compte per decidir les colònies pel teu centre

Què has de tenir en compte per decidir quines colònies esculls per als teus alumnes? Per tal poder prendre una decisió informada en triar les millors colònies escolars, és important tenir en compte els següents aspectes:


  1. Objectius educatius: Definir clarament els objectius educatius i pedagògics que es desitgen assolir amb la sortida escolar. Això ajudarà a determinar quin tipus de colònies s'ajusta millor a aquests objectius, ja sigui al mar, a la muntanya o a qualsevol altra temàtica específica.

  2. Edat i nivell dels alumnes: Tenir en compte l'edat i el nivell dels alumnes és fonamental per triar activitats, destinacions i modalitats de colònia adequades. Els interessos i capacitats dels alumnes varien segons la seva edat, i és important seleccionar una colònia que sigui coherent amb el seu nivell de desenvolupament.

  3. Seguretat i supervisió: Assegurar-se que les activitats triades compleixin amb els estàndards de seguretat i disposin de supervisió durant tota l'activitat. Verificar les acreditacions i certificacions de les instal·lacions i els proveïdors de serveis per garantir la seguretat dels alumnes.


  1. Experiència i reputació del proveïdor de serveis o agència: Investigar i avaluar l'experiència i reputació del proveïdor de serveis que organitza la sortida.



  1. Pla d'activitats: Revisar detalladament el pla d'activitats proposat pel proveïdor de serveis. Assegurar-se que les activitats estiguin alineades amb els objectius educatius i siguin adequades per als alumnes en termes de nivell de dificultat i seguretat. També és important que hi hagi varietat i equilibri entre activitats educatives, recreatives i d'oci.

  2. Infraestructura i allotjament: Avaluar les instal·lacions i l'allotjament proporcionats per l'organització. Verificar que compleixin amb els requisits necessaris per allotjar els alumnes de manera còmoda i segura.

  3. Costos i pressupost: Analitzar els costos totals, incloent-hi transport, allotjament, alimentació i activitats. Assegurar-se que s'ajustin al pressupost disponible i tenir en compte la relació cost-benefici de l'experiència.

  4. Comunicació i participació dels pares: Mantenir una comunicació clara i fluïda amb els pares dels alumnes, informant-los sobre les colònies i obtenint el seu consentiment.

Des de Viventeca us ajudem assegurar la millor experìencia en tots aquests punts, contacta'ns sense compromís.

9 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page